GoftarNama  
تبلیغـات :

بازگشت   GoftarNama > اجتـماعی > جوانان ، بانوان و آقایان
راهنمايي ليست كاربران مدال ها گاهنـامه جستجو نوشته های امروز علامت گذاری بفرم خوانده شده

پاسخ

ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 09-03-2008, 05:52 PM   #301
roshanbin
هـمشـهــری قـدیمــی

roshanbin's Avatar

تاریخ ورود به گفتـارنمـا: May 2007
محل سكونت: کرج
شمار نوشته ها: 1,149
سپاسگزاری : 79
از ایشان 129 بار در 104 نوشته سپاسگزاری شده است.
کشـور:
وضعـیت:
ارسال پيغام Yahoo به roshanbin
پيش فرض

حجاب خوبه. باعث ميشه كه جلوي خيلي از بديها گرفته بشه. ولي حجاب اجباري خوب نيست. بايد اختياري باشه.

دریغ است ایران که ویران شود
roshanbin حضــور نـدارد   پاسخ با نقل قول
کاربر روبرو از roshanbin به خاطر این نوشته سودمند سپاسگزاری نموده است:
elnaz (08-20-2009)
قديمي 09-04-2008, 02:09 PM   #302
jooya
عضــو

jooya's Avatar

تاریخ ورود به گفتـارنمـا: Aug 2008
محل سكونت: ناكجا
شمار نوشته ها: 134
سپاسگزاری : 5
از ایشان 27 بار در 26 نوشته سپاسگزاری شده است.
کشـور:
پيش فرض

نقل قول:
نوشته شده بدستAesop نمايش نوشته ها
جوياي عزيز
راستش ديگه نميخواستم بحثو ادامه بدم ، اما نظرت اينقدر سوال برانگيز بود كه دلم نيومد بهش جواب ندم ...

اول برميگردم به آخرين ايه اي كه آورده بوديد ...
و بعد تك تك موارد رو بحث ميكنيم ...

1 در اول ايه اومده "يا ايها النبي " و نيومده "يا ايها الناس" يا حتي نيومده "يا ايها المومنون" شما دليلشو چه ميدونيد؟
آيا واضح و مبرهن نيست اين آيه اشاره به پيامبر داره و زمان پيامبر ؟؟؟ پيامبر خدا در زماني بسر ميبرد كه بر طبق ايه هاي قرآن دزدي و قتل و تجاوز در سرزمين عرب در اوج خودش بود ، در وضعيتي كه در خارج از شهرها زنان را ميربوندن و كاروان ها را از دم تيغ ميگذراندند!!!

ايا ميتونه اشاره به هزار و چهارصد سال بعد در جامعه متمدن اروپا داشته باشه ؟به زناني كه قهرمان المپيكند !!! قاضي و حاكم اند !!! ازاد و در امنيت بسيار مناسبي هستند!!! مگر هدف از اين آيه مورد اذيت قرار گرفتن نيست . پس در جامعه اي كه زن كمتر مورد اذيت قرار ميگيرد چه دليلي دارد خود را از ورزش قهرماني كنار بزنه و براي خودش محدوديت بياره ، در اون جامعه برعكس آدماي با حجابند كه بيشتر مورد تعرض آدم هاي متعصب و ولگرد قرار ميگيرند !!! چون از ديگران متمايزند !!!

اگر شما دلايل منو قبول نداريد بگيد فلسفه اين كه گفته شده يا ايها النبي چيه؟
به نظر من اين آيه خدا يعني همربوط ميشه به زمان و مكان پيامبر زار و چهارصد سال پيش و جزيره عرب!!!

2 در ادامه اومده "قل لازواجک و بناتک و نساءالمومنین" نگفته "قل للناس" منظور از اين چيه؟ ايا دليل بر اين نيست كه اجباري بر حجاب نيست و اين حجاب مختص زنان پيامبر و مومنينه و اجباري بر زوري بودن اون نيست؟؟؟ در كدام آيه از قرآن و در كدام سند تاريخي شما اجباري بودن حجاب رو پيدا ميكنيد؟ حتي در اين آيه نيومده "قل للمسلمين" يعني حتي نميتونيم بگيم چون جامعه اكثريت مسلمونه مسلمان و غير مسلمانم مجبورند اونو به زور سرنيزه اطاعت كنند!!!! همون طور كه ميدوني مومنون با مسلمون فرق داره !!!!!!
در ضمن حرف اصلي من اينه كه از اين آيه كاملا واضح و مبرهنه كه دليلي بر اجبار به حجاب بر همه نيست !!!

3 در ادامه اومده "
یدنین علیهن من جلابیبهن" خود را بپوشانيد .
به قول شما
آيا موي سر جزو اندام است؟!!! تا آنجا كه من ميدانم اندام متشكل از دست و پا بدن است ... پوشش موي سر از كجاي كتاب اومده؟ سالها گشتم چه در ايات چه در تاريخ و هرگيز پيدا نكردم اين سبك پوشش را !!!
و هرگز در اين ايه اشاره اي به حجاب نشده "شايد خيلي ها ندانند حجاب با پوشيده بودن فرق داره !!! حجاب يعني در حايل و پرده بردن زن و پوشش يعني مناسب بودن و پوشيده بودن!!!"
پس دليل شما بر اينكه اين آيه آيه حجاب است چيست در حالي كه حتي كلمه حجاب در آن به كار نرفته شده ؟!!!!!!!!!!!

4 در پايان آمده "ذلکادنی ان یعرفن فلا یوذین و کان الله غفورا رحیما" آمده "ادني" يعني بهتر است . در كجاي اين شما اجباري ميبينيد؟ و مخصوصا مخصوصا مخصوصا در كجاي اين مبينيد كه به زور سر خيابان ها ايستاد و افراد بدحجاب را به زندان افكند!!! در حالي كه اين مشخص است يك توصيه است!!! گفته "ادني" يعني بهتر است اين گونه باشد يعني ممكنه اينگونه نباشد ولي خوب باشد اما اين بهتر است!!!!

اين درمورد ايه اما در مورد پاسخ شما به يك كاربر!!!

طوري از دين حرف ميزنيد كه انگار دين، انسانيست كه داراي نظر است!!! در ضمن منظور شما از دين اسلام چيست؟؟؟ ايا در حال حاضر چيزي به نام دين اسلام وجود دارد؟ نكند منظور شما مذاهب اسلاميست؟ آيا شما فرق بين دين و مذهب را درك ميكني؟د!!! هيچ گروه قوم يا انديشمندي "جز اندكي پراكنده و انگشت شمار" نيست كه بگويد من دينم اسلام است همين و بس . اكثريت يا حنفيند يا شافعي يا مالكي يا شيعه دوازده امامي و نه امامي و غيره ... و همه مدعيند ما كمال دينيم و راه راست را ما يافتيم ... پس شما چگونه اينقدر مطمئن ميگوييد دين چنين ميگويد !!! با چه اجازه اي اين حرف را ميزنيد ؟!! بهتر نيست بگوييد مذهب من كه برداشتي خاص از دين است چنين ميگويد ؟؟؟
در حالي كه حتي مذهب هم كه برداشت خاصي از دين است پراكنده است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مذهب معتقد به تقليد بي چون و چرا از فقيه نوع خاصي از مذهب است !!!! يعني خاص در خاص شدن دين !!! و حتي اين نوع مذهب مبتني بر تقليد هم چند گونه است معتقد به ولايت و غير معتقد به ولايت و حتي مذهب معتقد به ولايت هم چند گونه است معتقد به ولايت بي چون و چرا يا مطلقه و غير معتقد !!!!
به قول يكي از دوستانم چيزي كه شما ميگوييد برداشتي از دين است كه مختص خاص اخص است!!!! يعني برداشتي خاص در خاص در خاص !!!!

نميدانم چه كسي به شما "منظورم شماي نوعي" اجازه داده برداشت خود را از دين برداشت احسن بدانيد و ديگران را مجبور كنيد آن را اطاعت كنند . همانگونه كه در مورد حجاب و در جامعه ما چنين است!!! شما از چه كسي چنين مجوزي را داريد ؟؟؟؟

فردي مثل من برداشت ديگري از دين داره و معتقده اصولا يك دين و يا پيرويث از دين خاص تمايز و برتري نيست خدا ميگويد مومنون و صالحون و متقين و نميگويد مسلمون و يهوديون و مسيحيون!!!
تنها در قرآن يك دين برتري دارد و آن دين فطرت و وجدان پاك است ، يعني راه وجدان راه فطرت چيزي كه در روحمان دميده شده
فاقم وجهك للدين حنيفا ، فطرت الله التي فطر الناس عليها "
پس بچرخان صورتت را "توجهت را" به دين حنيف به فطرت خدايي كه در انسان دميد.

روح من فطرت من وجدان من با اجبار به حجاب و زوري بودن آن مشكل داره ... در حالي كه پوشش مناسب را ميپسنده و اين راهيه كه انتخاب ميكنم چون بر اساس فطرتمه! من معتقدم زن مثل مرد تو همه چيز بربره چون تواناييشو داره!
چون زنه امروز تونسته نشون بده كه ميتونه حاكم باشه پس ما حق نداريم اين حقو ازش بگيريم
چون نشون داده قاضي خوبيه ما حق نداريم اين حقو ازش بگيريم
چون كاملو بالغ شده ما حق نداريم بهش بگيم بي اذن من از خونه خارج نشو و حق نداريم دست روش بلند كنيم ! يا بگيم تو بدون اجازه پدرت حق نداري ازدواج كني!!! مگه زن موجودي ناقص العقله كه نياز به اجازه داشته باشه ؟
تروخدا بشين و از خودت بپرس آيا اين حرفت منطقيه كه يه محدوده و قانون تو همه زمانها و مكانها ثابت مطلق باقي بمونه و با تغييرات فرهنگ و جامعه و زمان تغيير نكنه؟؟؟ آيا ميشه چنين چيزي؟؟؟

اصلا شدنيه؟؟؟ كدوم جامعه تونسته ؟؟؟ چرا تو اين هزار و چهارصد سال حرف تو نتونست پياده بشه؟؟؟ و اگه پياده شد نتيجش چي بود؟؟؟ و بايد به چيش افتخار كرد؟؟؟ ايده اي كه نشه تو چهارده قرن پيادش كرد به چه دردي ميخوره؟؟؟

دوست دارم سوالامو يكي يكي پاسخ بدي!
ممنون ميشم اگه به جاي نقل قول كردن نوشتمو با يه رنگ متمايز كپي پيست كني و زير هر بحث يا سوال با رنگي ديگه جواب بدي
چون حالا كه ميخوام بحث كنم پس بهتره خط به خط و كلمه به كلمه مناظره كنيم !

راستي من براي اينكه ميگم اصول و مباني ثابتند اما حدود ثابت نيستند دلايلي دارم
اول اين كه در يك آيه از قرآن در مورد زاني اومده (البته متن دقيقشو بعد ميارم الان از حافظم كمك ميگيرم) زنان زاني كه به شوهر خود خيانت كرده اند را در خانه نگهداريد (زنداني كنيد) تا (زمان بگذرد) و بعدا در مورد آنها نظر بديم . كه بعد چندي آيه اي ديگه اومد و حدودشو گفت . اين بين فقها مشهوره و نشون ميده گذشت زمان در نوع قانون و محدوده تاثير گذاره چون خداوند نيازي به فكر كردن نداره!!!!
و در ضمن با وجود اينكه خداوند همه رو يكسان دونسته و برده بودن و برده داري رو محكوم كرده اما اياتي در قرآن هست كه در مورد نحوه برده داري صحبت كرده و اين به اون خاطره كه در اون زمان اگر تمام برده ها آزاد ميشدند بسياري از گرسنگي و بيكاري تلف ميشدند و اين به مصلحتشون بوده!!!! پس نشون ميده ايات ديگه هم در مورد زنان اون زمان به مصلحتشون بوده چون هيچ زني كار نميكرده بنابراين عادلانه بوده كه چون مرد بار زندگي رو بر دوش ميكشه و دليلي هم نداشته زن از براي كار و خريد از خانه خارج بشه اون قوانين وضع بشه . اما زن امروز كه كاملا آزاد و برابر با مرده و پا به پاي مرد كار ميكنه و نشون داده ميتونه قاضي و حاكم باشه آيا بايد همون قوانين در موردش وضع بشه .
اينم دو دليل من منتظر جوابتون هستم

اي پيامبر به زنان خود و دختران خود و زنان مومنين (كساني كه ايمان آورده اند) بگو كه .....

دوست عزيز در دين اسلام به غير از اين سه گروه آيا زن ديگري ميشه پيدا كرد؟

گفته شده كه اي پيامبر به اين خانمها بگو (يعني به تمام خانمها)
خب همانطور كه معلومه اگر كسي از سخن محمد سرپيچي كنه گناه كرده.
اين هم يك دليل ديگه.

دليل ديگر درسته كه موي سر جزء اندام نيست ولي سر جزء اندامه و نميشه سر رو بدون پوشاندن موي سر پوشاند.

بزرگوار درسته كه در دين خيلي چيزها رو ميشه ازش فرار كرد و به نوعي اونها رو دور زد ولي بعضي چيزها مستقيم در قرآن اومده و هيچ مذهب و فرقه اي نميتونه ازش فرار كنه.

در كل دين اجباري نيست. (احتمالا آيه مربوط به اون رو هم بلد هستيد)
فقط حرف دين اينه كه اگر به سمت اين دين مي آييد بايد به اين صورت باشيد. و اينگونه عمل كنيد.

باور كنيد الان اين طور پاسخ دادن برام ميسر نيست. ولي اگر قانع نشديد در آينده همانطور كه شما گفتيد پاسخ خواهم داد.
قديمي 09-04-2008, 03:31 PM   #303
Aesop
** پیشکـســوت **

Aesop's Avatar

تاریخ ورود به گفتـارنمـا: Apr 2008
محل سكونت: درون يك قلب
شمار نوشته ها: 5,081
سپاسگزاری : 2,831
از ایشان 2,227 بار در 1,653 نوشته سپاسگزاری شده است.
کشـور:
وضعـیت:
ارسال پيغام Yahoo به Aesop
پيش فرض

اي پيامبر به زنان خود و دختران خود و زنان مومنين (كساني كه ايمان آورده اند) بگو كه .....

منظورم من دين اسلام نبود منظور من سراسر گيتي بود ، در ضمن در قرآن منظور از آيات مسلمانان نيستند بلكه همه انسان ها هستند و باز هم شما روي آيه بحث نكرديد ...! من تك تك جمله ها و كلمات رو روش بحث كردم... در ضمن در بين انسان ها گروههاي فراواني هستند متقين مصلحين و... و... كه ممكنه حتي مومنون هم نباشند ! حتي در آيه اي از قرآن اومده افرادي كه از موقعيت ستاره ها خداوند را ميپرستند نيز ممكن است موستوجب راه راست الهي قرار گيرند!

من فكر نكنم خودتم اين جمله رو قبول داشته باشي همه خانوم ها يا زن پيامبرند يا زن مومنين! اين نشون ميده اجباري بر زوري بودن حجاب بر غير مومنين نيست!

اين هم يك دليل ديگه.
در اين شكي نيست ولي آيا پيامبر به ما چنين حرفي رو زده ! يا منظور زمان و مكان خاصي بوده ، مثلا پيامبر در زمان فلان جنگ فرمودند بجنگيد در راه خدا و در فلان زمان فرمودند صلح كنيد! آيا باز هم معتقديد زمان و مكان چيزيست بيارزش!

دليل ديگر درسته كه موي سر جزء اندام نيست ولي سر جزء اندامه و نميشه سر رو بدون پوشاندن موي سر پوشاند.
پس منظور شما مثل برهان سني هاست كه زن ميبايست حتي صورت خود را بپوشاند با اين تفسير !!! در ضمن در قرآن نيومده بود اندام خود را بپوشانيد اگر دقت ميكرديد اين اضهار نظر شما بود! نه متن صريح قرآن!

بزرگوار درسته كه در دين خيلي چيزها رو ميشه ازش فرار كرد و به نوعي اونها رو دور زد ولي بعضي چيزها مستقيم در قرآن اومده و هيچ مذهب و فرقه اي نميتونه ازش فرار كنه.
بله از جمله نوع برداره داري ،قطع عضو دزد ،و شلاق و بسيار ي چيزهاي ديگر كه اگر معتقد نباشيم زمان در دين بيتاثير است حرف شما درست است.اما تجربه نشان داده كشورهايي كه چنين چيزهايي رو پياده كردند جز افزايش خشونت و خوي وحشيگري چيزي به دنبال نداشت ! بعد از پياده شدن قانون منع شلاق و شنكجه در اروپا آمار جرم و جنايت و دزدي به شدت كاهش پيدا كرد. ولي امروز كشورمون رو نگاه كن در يك روز هفتاد نفر اع دا م ميشند اما روز به روز آمار قتل و دزدي و جنايت افزايش پيدا ميكنه 1
فقط حرف دين اينه كه اگر به سمت اين دين مي آييد بايد به اين صورت باشيد. و اينگونه عمل كنيد.
بله لا اكراه في الدين
بله حق با شماست اگر به سمت برداشت شما از دين اسلام ميرويد بايد آنگونه باشيد ! برداشتي كه ميگويد ايات قرآن بيچون و چرا بايد پياده شوند بدون در نظر گرفتن مكان و زمان ! ولي قبول كن برداشت هاي ديگري هم هست!

باور كنيد الان اين طور پاسخ دادن برام ميسر نيست. ولي اگر قانع نشديد در آينده همانطور كه شما گفتيد پاسخ خواهم داد.

به يزدان كه گر ما خرد داشتيم
كجا اين سرانجام بد داشتيم ؟...!

Aesop حضــور نـدارد   پاسخ با نقل قول
کاربر روبرو از Aesop به خاطر این نوشته سودمند سپاسگزاری نموده است:
Arva (09-11-2008)
قديمي 09-10-2008, 12:07 PM   #304
Aesop
** پیشکـســوت **

Aesop's Avatar

کشـور:
وضعـیت:
پيش فرض

يك سوال از همه كساني كه ميگويند حجاب خوب است دارم.
اولا آيا شما معني واژه حجاب را ميدانيد؟ آيا ميدانيد واژه و سبك حجاب اصطلاحي قديمي نيست و يك اصطلاح نسبتا جديد است؟
حجاب به معني پوشش نيست !!! حجاب يعني پرده و منظور از آن پشت پرده واقع كردن يا همان پنهان كردن زن است!!!

و سوال دوم :
بياييد به جاي تئوري واقعيت هاي عملي را بسنجيم
كشور ما كشوريست كه در آن سالها اجبار به حجاب با هدف امنيت زن اجرا ميشده و در غرب آزادي حجاب ( البته آن هم به شكل ناقص و تبعيض آميز منتها تقريبا ميتوان گفت آزادي پوشش) برقرار .
حاصل كداميك امنيت زن در شكل گسترده و ميليوني نه موردي ! شد
اگر اجبار به حجاب امري خوب بود ، چرا وقتي ري س جم هور در سخنانش گفت زنان اجازه خواهند داشت در ورزشگاهها حاضر شوند همين علما و ف قهايي كه سخن از ام نيت زن به خاطر حجاب ميكنند با آن مخالفت كردند !!!!!!! يعني امنيت جامعه ما اينقدر پايين و ضعيف است كه نميتوان حتي به زن اجازه داد در يك استاديوم ورزشي حاظر شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
آيا اين بود امنيت وعده داده شده در ازاي اجبار به حجاب ؟
آيا اين بود حاصل؟
ط رح امني ت اجتماعي كه به تازگي در مقياسي بسيار بزرگ انجام ميشه دليل ديگريست ! اگر امنيت با اين فلسفه برقرار ميشد آيا نيازي به دخالت زور و سرنيزه در امري فرهنگي وجود داشت؟
آيا اين بود امنيت؟

نقل قول:
نوشته شده بدستroshanbin نمايش نوشته ها
حجاب خوبه. باعث ميشه كه جلوي خيلي از بديها گرفته بشه. ولي حجاب اجباري خوب نيست. بايد اختياري باشه.
دوست عزيز بايد بگم منظور از حجاب تنها پوشش نيست !!! در اين شكي نيست كه پوشش مناسب باعث از بين رفتن خيلي از معضلات ميشود.
حجاب به معني پشت پرده واقع كردن زن است ، يا همان پنهان كردن زن !!!
شايد تعجب كنيد كه اين كلمه جديدا در دين شايع شده !!!!
در گذشته علما از واژه ستر به معني پوشش استفاده ميكردند .
هر وقت خواستيد ميتونم دلايل و مداركشو براتون بيارم .
بايد پرسيد چرا اين واژه ستر صورتي ناگهاني به حجاب عوض شد؟!
آيا شما ميگوييد زن را بايد در پرده كرد تا مردان راحت كار خودشون رو بكنند؟

کاربر روبرو از Aesop به خاطر این نوشته سودمند سپاسگزاری نموده است:
Arva (09-11-2008)
قديمي 09-11-2008, 10:25 AM   #305
jooya
عضــو

jooya's Avatar

کشـور:
پيش فرض

نقل قول:

منظورم من دين اسلام نبود منظور من سراسر گيتي بود ، در ضمن در قرآن منظور از آيات مسلمانان نيستند بلكه همه انسان ها هستند و باز هم شما روي آيه بحث نكرديد ...! من تك تك جمله ها و كلمات رو روش بحث كردم... در ضمن در بين انسان ها گروههاي فراواني هستند متقين مصلحين و... و... كه ممكنه حتي مومنون هم نباشند ! حتي در آيه اي از قرآن اومده افرادي كه از موقعيت ستاره ها خداوند را ميپرستند نيز ممكن است موستوجب راه راست الهي قرار گيرند!

من فكر نكنم خودتم اين جمله رو قبول داشته باشي همه خانوم ها يا زن پيامبرند يا زن مومنين! اين نشون ميده اجباري بر زوري بودن حجاب بر غير مومنين نيست!

اين هم يك دليل ديگه.
در اين شكي نيست ولي آيا پيامبر به ما چنين حرفي رو زده ! يا منظور زمان و مكان خاصي بوده ، مثلا پيامبر در زمان فلان جنگ فرمودند بجنگيد در راه خدا و در فلان زمان فرمودند صلح كنيد! آيا باز هم معتقديد زمان و مكان چيزيست بيارزش!

پس منظور شما مثل برهان سني هاست كه زن ميبايست حتي صورت خود را بپوشاند با اين تفسير !!! در ضمن در قرآن نيومده بود اندام خود را بپوشانيد اگر دقت ميكرديد اين اضهار نظر شما بود! نه متن صريح قرآن!

بله از جمله نوع برداره داري ،قطع عضو دزد ،و شلاق و بسيار ي چيزهاي ديگر كه اگر معتقد نباشيم زمان در دين بيتاثير است حرف شما درست است.اما تجربه نشان داده كشورهايي كه چنين چيزهايي رو پياده كردند جز افزايش خشونت و خوي وحشيگري چيزي به دنبال نداشت ! بعد از پياده شدن قانون منع شلاق و شنكجه در اروپا آمار جرم و جنايت و دزدي به شدت كاهش پيدا كرد. ولي امروز كشورمون رو نگاه كن در يك روز هفتاد نفر اع دا م ميشند اما روز به روز آمار قتل و دزدي و جنايت افزايش پيدا ميكنه 1
بله لا اكراه في الدين
بله حق با شماست اگر به سمت برداشت شما از دين اسلام ميرويد بايد آنگونه باشيد ! برداشتي كه ميگويد ايات قرآن بيچون و چرا بايد پياده شوند بدون در نظر گرفتن مكان و زمان ! ولي قبول كن برداشت هاي ديگري هم هست!

درود.
منظور آيه تمام مسلمانان است. (چون اگر كسي دين اسلام رو قبول نكنه حرف محمد رو هم قبول نميكنه و اين كاملا بي معني به نظر ميرسه كه پيامبر بياد به افرادي كه دين اسلام رو قبول نكردن بياد بگه خودتون رو بپوشونيد)

مومنين يعني كساني كه ايمان آورده اند و دين اسلام رو پذيرفته اند. و اگر كسي جزء اين گروه نباشه ديگه جزء مسلمانان نيست.

معني آيه اينجوريه اي پيامبر به زنان و دختران خود (يعني اول خودت بعدا كسي) و سپس به زنان كساني كه ايمان آورده اند (يعني مسلمانان) بگو كه اين كار رو انجام بدهند.

اگر زمان در دين تاثير داشته باشه ديگه معني ختم نبوت و آخرين دين و كاملترين دين معني نخواهد داشت و بايد اسلام رو از بيخ و بن غلط دانست.
Aesop (09-11-2008)
قديمي 09-11-2008, 07:17 PM   #306
Aesop
** پیشکـســوت **

Aesop's Avatar

کشـور:
وضعـیت:
پيش فرض

ميبينم خيلي خوب تونستيد بحثو بكشيد اونجايي كه دوست داريد شما هنوز جواب پست قبلترمو به طور كامل نداديد و همون حرفاي كليشه اي رو ميزنيد كه مختص عده خاصي است ! نگفتيد اگر صورت اندامه و بايد پوشيده شود پس زن ميبايست تمام صورت خود را هم بپوشاند؟؟ يا نگفتيد منظور شما كدام دين است؟؟؟ شما فرق مذهب و دين را درك ميكنيد ؟؟؟ و ... خيلي چيزهاي ديگه كه با زيركي از پاسخش طفره رفتيد ... همين طور پست قبل و دو سوالم راجع به دو آيه قرآن و...
نقل قول:
درود.
منظور آيه تمام مسلمانان است. (چون اگر كسي دين اسلام رو قبول نكنه حرف محمد رو هم قبول نميكنه و اين كاملا بي معني به نظر ميرسه كه پيامبر بياد به افرادي كه دين اسلام رو قبول نكردن بياد بگه خودتون رو بپوشونيد)
مومنين يعني كساني كه ايمان آورده اند و دين اسلام رو پذيرفته اند. و اگر كسي جزء اين گروه نباشه ديگه جزء مسلمانان نيست.
اگر اين شود پس آن است !!! چه كسي اين حرفو زده؟ چه مدركي وجود داره؟
طوري از اسلام حرف ميزنيد كه گويا قرآن صرفا براي مذاهب خاص مسليمن است! هرگز چنين نيست ! كلمه اسلام به معني دين تنها در يك جاي قرآن اومده، و اصلا به معني مذهب خاصي نيست !!!! چرا كه ابراهيم هم در آيات قرآن مسلمان بوده سالها قبل از ولادت پيامبر ، چرا ميگوييد مومن كسي است كه فلان مذهب از دين اسلام رو پذيرفته ؟ با همون اگر و مگر ها ( واقعا خنده داره ) با اگر و مگر و برداشت شخصي از دين!!!
متاسفم اينقدر آزا..دي ندارم كه خيلي از اين اگر و مگر ها وسط بكشم همون اگر و مگرهايي كه از آيه به "سخن لغو و بيهوده گوش ندهيد" به جايي كشيد كه "ديدن " اسباب موسيقي حرام شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و آن هم با چه قاطعيت و اجماعي !!!!
مومن كاملا مشهود است كسي كه ايمان آورده به خداي يگانه و جهان آخرت و آنچه به پيامبر خدا و پيامبران پيشينش نازل شد و ... (كلمه فلان مذهب خاص اسلام در كجاي اين قرار دارد؟)
پس نوح عيسي مسيحيان يهوديان و...و...و.... مومن نيستند؟!!!! آن هم به خاطر اگر و مگر هاي ساخته دست شما ؟((شماي نوعي))

نقل قول:
معني آيه اينجوريه اي پيامبر به زنان و دختران خود (يعني اول خودت بعدا كسي) و سپس به زنان كساني كه ايمان آورده اند (يعني مسلمانان) بگو كه اين كار رو انجام بدهند.
اول اين كه اين معني آيه نيست اين تفسير شماست !!!
عزيز من دين خداوند تنها يكيست ،منظور از اسلامي كه در تنها يك آيه از قرآن آمده فراتر از مذاهب وابسته به اسلام است ، چرا كه حضرت ابراهيم بر طبق آيه قرآن مسلمان بوده اند و...

نقل قول:
اگر زمان در دين تاثير داشته باشه ديگه معني ختم نبوت و آخرين دين و كاملترين دين معني نخواهد داشت و بايد اسلام رو از بيخ و بن غلط دانست.
باز هم از اگر مگر رسيدن به قاطعيت !!!
ختم نبوت به اين خاطر اعلام شد كه فطرت بشر به كمال رسيد ، آخرين دين و كاملترين دين معني اي ندارد!!! تمام اديان الهي اكمل بوده اند منتها بعد از گذشت زمان منحرف گشتند ،
همان طور كه اكنون دين اسلام نيز به مذاهب فراواني تقسيم شده و نميشه گفت حق با همه است !!!! ميشه گفت همه مذاهب كاملند؟؟؟؟

دوست عزيز زمان در دين كوچكترين تاثيري ندارد

هيچ آرمان بشري اي تغيير نكرده از روز اول خلقت تا كنون
يكتا پرستي ، آزادي و برابري ، پرهيز از گناهان (( مال مردم خوردي دست درازي به حق يتيم زن..ا لوا...ط و...و...و....)) و ايمان به جهان آخرت و ...

چيزي كه تغيير ميكند محدوده هاست و قوانين ، همان گونه كه علي (ع) در روايات اومده بر اسب ماليات بست با وجود آن كه در متن صريح قرآن نبود و...

عزيز من چرا نميخواهي باور كنيد عصر ش. لاق و ق. طع ع ضو و سنگ ...سار تموم شده !!!
چرا قبول نميكني در عصر حاضر خشونت خشونت به دنبال داره ؟؟

چرا با برداشته شدن قانون ش. لاق و شك .نجه در اروپا تعداد مجرمين به شدت كاهش پيدا كرد ولي با اجراي همين قوانين در خيلي از كشورها زندان ها و جرم به حدي زياد شده كه به فكر خالي كردن زندان ها افتاده اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتما بايد اينقدر اين قوانين ادامه پيدا كنه كه دست آخر مردم ما هم لاييك شوند؟؟؟

...؟"

متاسفانه چيزي براي من مشهوده كه از ديد شما پنهون ...

ويرايش توسط Aesop : 09-11-2008 در ساعت 08:41 PM.
قديمي 09-11-2008, 07:26 PM   #307
Aesop
** پیشکـســوت **

Aesop's Avatar

کشـور:
وضعـیت:
پيش فرض

سخنم با هيچ كسي نيست

به دنياي رسيديم پر از تعصب انگار چشم همه ( قبل از هركسي خودم) بروي حقيقت بسته شده ...
انگار قراره عاقبت بشر همون باشه كه تو ايات قرآن اومده و هيچ مفسري ازش به دلايل خاص مذهبي ياد نكرده و به فراموشي سپرده ...

صد چلچراغ دارد و بيراهه ميرود بگذار تا بيفتد و بيند سزاي خويش !

قديمي 09-22-2008, 07:02 PM   #308
jooya
عضــو

jooya's Avatar

کشـور:
پيش فرض

نقل قول:
ميبينم خيلي خوب تونستيد بحثو بكشيد اونجايي كه دوست داريد شما هنوز جواب پست قبلترمو به طور كامل نداديد و همون حرفاي كليشه اي رو ميزنيد كه مختص عده خاصي است ! نگفتيد اگر صورت اندامه و بايد پوشيده شود پس زن ميبايست تمام صورت خود را هم بپوشاند؟؟ يا نگفتيد منظور شما كدام دين است؟؟؟ شما فرق مذهب و دين را درك ميكنيد ؟؟؟ و ... خيلي چيزهاي ديگه كه با زيركي از پاسخش طفره رفتيد ... همين طور پست قبل و دو سوالم راجع به دو آيه قرآن و...
اگر اين شود پس آن است !!! چه كسي اين حرفو زده؟ چه مدركي وجود داره؟
طوري از اسلام حرف ميزنيد كه گويا قرآن صرفا براي مذاهب خاص مسليمن است! هرگز چنين نيست ! كلمه اسلام به معني دين تنها در يك جاي قرآن اومده، و اصلا به معني مذهب خاصي نيست !!!! چرا كه ابراهيم هم در آيات قرآن مسلمان بوده سالها قبل از ولادت پيامبر ، چرا ميگوييد مومن كسي است كه فلان مذهب از دين اسلام رو پذيرفته ؟ با همون اگر و مگر ها ( واقعا خنده داره ) با اگر و مگر و برداشت شخصي از دين!!!
متاسفم اينقدر آزا..دي ندارم كه خيلي از اين اگر و مگر ها وسط بكشم همون اگر و مگرهايي كه از آيه به "سخن لغو و بيهوده گوش ندهيد" به جايي كشيد كه "ديدن " اسباب موسيقي حرام شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و آن هم با چه قاطعيت و اجماعي !!!!
مومن كاملا مشهود است كسي كه ايمان آورده به خداي يگانه و جهان آخرت و آنچه به پيامبر خدا و پيامبران پيشينش نازل شد و ... (كلمه فلان مذهب خاص اسلام در كجاي اين قرار دارد؟)
پس نوح عيسي مسيحيان يهوديان و...و...و.... مومن نيستند؟!!!! آن هم به خاطر اگر و مگر هاي ساخته دست شما ؟((شماي نوعي))

اول اين كه اين معني آيه نيست اين تفسير شماست !!!
عزيز من دين خداوند تنها يكيست ،منظور از اسلامي كه در تنها يك آيه از قرآن آمده فراتر از مذاهب وابسته به اسلام است ، چرا كه حضرت ابراهيم بر طبق آيه قرآن مسلمان بوده اند و...

باز هم از اگر مگر رسيدن به قاطعيت !!!
ختم نبوت به اين خاطر اعلام شد كه فطرت بشر به كمال رسيد ، آخرين دين و كاملترين دين معني اي ندارد!!! تمام اديان الهي اكمل بوده اند منتها بعد از گذشت زمان منحرف گشتند ،
همان طور كه اكنون دين اسلام نيز به مذاهب فراواني تقسيم شده و نميشه گفت حق با همه است !!!! ميشه گفت همه مذاهب كاملند؟؟؟؟

دوست عزيز زمان در دين كوچكترين تاثيري ندارد

هيچ آرمان بشري اي تغيير نكرده از روز اول خلقت تا كنون
يكتا پرستي ، آزادي و برابري ، پرهيز از گناهان (( مال مردم خوردي دست درازي به حق يتيم زن..ا لوا...ط و...و...و....)) و ايمان به جهان آخرت و ...

چيزي كه تغيير ميكند محدوده هاست و قوانين ، همان گونه كه علي (ع) در روايات اومده بر اسب ماليات بست با وجود آن كه در متن صريح قرآن نبود و...

عزيز من چرا نميخواهي باور كنيد عصر ش. لاق و ق. طع ع ضو و سنگ ...سار تموم شده !!!
چرا قبول نميكني در عصر حاضر خشونت خشونت به دنبال داره ؟؟

چرا با برداشته شدن قانون ش. لاق و شك .نجه در اروپا تعداد مجرمين به شدت كاهش پيدا كرد ولي با اجراي همين قوانين در خيلي از كشورها زندان ها و جرم به حدي زياد شده كه به فكر خالي كردن زندان ها افتاده اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتما بايد اينقدر اين قوانين ادامه پيدا كنه كه دست آخر مردم ما هم لاييك شوند؟؟؟

...؟"

متاسفانه چيزي براي من مشهوده كه از ديد شما پنهون ...
درود بر شما دوست گرامی و پوزش به خاطر اینکه پاسخ شما را زودتر ندادم (سرم شلوغ بود)

بنده بحث رو به جایی نکشیدم و از جوابی طفره نرفتم. بحث ما از موضوع اصلی خارج شده که این چیزی نیست که من دوستش داشته باشم.
ببینید دوست عزیز موضوع خیلی ساده است
در آیه آمده است که زنان باید طوری خود را بپوشانند که شناخته نشوند حال بحث ما راجع به اینکه موی سر جزء اندام است یا نه کلیشه ایست.

بنده از این کلام شما چیزی دستگیرم نشد.

این موضوع نیز باید در جای دیگری بحث شود و ربطی به موضوع حجاب ندارد و با این بحث از موضوع اصلی دور خواهیم شد. فقط این نکته را اضافه میکنم که الان اگر کسی به موسی ایمان داشته باشد مسلمان حساب نمی شود و چیزی که در قرآن آمده این است که کسانی که قبل از محمد به پیامبران پیش از او (یعنی قبل از محمد به عیسی و قبل از عیسی به موسی و از این قبیل) ایمان داشته باشند هم مومن حساب می‌شوند و وقتی که محمد آمد دیگر باید روی به سوی محمد آورد و پیرو عیسی بودن خطاست.

این بحث شما هم انگ زدن است.
چون در این موضوع من نه حرفی از شلاق زدم و نه سنگسار و ....
کسی که نظرش در مورد حجاب اینگونه باشد به شلاق و سنگسار و... اعتقاد دارد
قديمي 09-22-2008, 08:27 PM   #309
Aesop
** پیشکـســوت **

Aesop's Avatar

کشـور:
وضعـیت:
پيش فرض

نقل قول:
نوشته شده بدستjooya نمايش نوشته ها
درود بر شما دوست گرامی و پوزش به خاطر اینکه پاسخ شما را زودتر ندادم (سرم شلوغ بود)

بنده بحث رو به جایی نکشیدم و از جوابی طفره نرفتم. بحث ما از موضوع اصلی خارج شده که این چیزی نیست که من دوستش داشته باشم.
ببینید دوست عزیز موضوع خیلی ساده است
در آیه آمده است که زنان باید طوری خود را بپوشانند که شناخته نشوند حال بحث ما راجع به اینکه موی سر جزء اندام است یا نه کلیشه ایست.

بنده از این کلام شما چیزی دستگیرم نشد.

این موضوع نیز باید در جای دیگری بحث شود و ربطی به موضوع حجاب ندارد و با این بحث از موضوع اصلی دور خواهیم شد. فقط این نکته را اضافه میکنم که الان اگر کسی به موسی ایمان داشته باشد مسلمان حساب نمی شود و چیزی که در قرآن آمده این است که کسانی که قبل از محمد به پیامبران پیش از او (یعنی قبل از محمد به عیسی و قبل از عیسی به موسی و از این قبیل) ایمان داشته باشند هم مومن حساب می‌شوند و وقتی که محمد آمد دیگر باید روی به سوی محمد آورد و پیرو عیسی بودن خطاست.

این بحث شما هم انگ زدن است.
چون در این موضوع من نه حرفی از شلاق زدم و نه سنگسار و ....
کسی که نظرش در مورد حجاب اینگونه باشد به شلاق و سنگسار و... اعتقاد دارد
پس اين حرف شما اين مفهوم رو ميرسونه كه زنان بايد صورت خود را نيز بپوشانند تا شناخته نشوند ! يعني حتي بحث رو داريد از موي سر نيز فراتر ميبريد و به پوشيده شدن چهره و صورت ميكشونيد ، چون آدما رو از روي صورتشون ميشناسند نه از موي سرشون!!!
بعد سوال دوم كه بارها پرسيدم اينه كه چرا در قرآن اومده زن طوري بپوشد كه شناخته نشود ؟
مگر اين نيست كه به خاطر نا امني موجود در جامعه آن روز عرب بوده كه در اوج راه زني در اطراف شهرها و بيابان ها بوده طوري كه در قرآن چندين آيه در مورد اون اومده.
دوست عزيز چرا قبول نميكني علت اصلي اون بحث اين بوده كه زنان پيامبر و يارانش شناخته نشوند تا مورد اذيت و تعرض دشمنانشون و راهزنان قرار نگيرند ؟

تو پرانتز: ببين برا اين كه دوباره جوابها رو گلچين نكني، حداقل 2 تا سوال شد تا اينجا

1 اون گونه كه شما ميگي
نقل قول:
ر آیه آمده است که زنان باید طوری خود را بپوشانند که شناخته نشوند "
، اين برداشتو ميكنم كه زن ميبايست صورت خودش رو هم بپوشه تا شناخته نشه . درسته؟ پس بحث فراتر از موي سر هم ميره !

2 پس قبول داري منظور از پوشش در قرآن اين بوده كه زنان پيامبر و مومنان شناخته نشوند؟ سوال اينجاست چرا شناخته نشوند؟ مگر جوابي جز اين است كه مورد تعرض راهزنان و دشمنان سياسي ايشون قرار نگيرند؟ پس اين دليل اصلي بوده و نشون ميده دليل اين نيست كه پوشش موي سر يا چهره باعث ايجاد هوس ميشه بلكه اون آيه به اين دليل اومده كه كلا نشه زنان پيامبر و ياران ايشون رو شناخت تا به بهونه كينه جويي يا انتقام و نه پوشش نامناسب! مورد هتك حرمت قرار بگيرند . آيا اين رو قبول داريد؟

منظور من واضح است ، تمامي انشقاقات و انشعابات و فرقه فرقه و شقه شقه شدن دين ناشي از همين برداشت هاي شخصي افراد بود و بس!
مثلا در يك آيه اومده بود " به حرفهاي بيهوده و لغو جاهلان گوش ندهيد " از اين آيه آنقدر اگر و مگر درست كردند و بحث رو طول و تفسير دادند كه در ابتدا گوش دادن به بسياري از موسيقي ها هم ابتذال شد و بعد پا رو فراتر گذاشتند و حتي ديدن سه تارو سنتور رو هم حرام كردند!!!!!!!!!!!!! همه اينها ناشي از اگر ها و مگر هاست !!!!

كاملا به بحث اجبار به حجاب ربط داره چون عده اي ميگويند جامعه ما اسلاميست و به همين خاطر غير مسلمين بايد رعايت حال اكثريت رو كرده و حجاب رو به زور بر سر كنند! در حالي كه قرآن فقط براي مسلمانان نيست و همين طور مومنان صرفا مسلمانان نيستند! و هيچ اجباري بر حجاب نيست !
در ضمن كدوم آيه اومده پيرو عيسي بودن خطاست؟؟؟؟؟

ش لاق و ك تك زدن زن و ق طع عضو دزد در متن صريح قرآن اومده و شما جزو دسته اي هستيد كه معتقدند آيات قرآن بي چون و چرا و بدون در نظر گرفتن دو عنصر بسيار مهم مكان و زمان ميبايست اجرا شوند!!! پس اين انگ نيست حقيقت است !

دوست عزيز ، صريح و واضح ميگم ، تنها راه منحرف نشدن پيروي از فطرت است ! نه پيروي خط به خط از دستورات و قوانين ! در دستورات مكان و زمان دو عنصر بسيار مهمند ! چرا وقتي نام از بهشت ميآيد اشاره به باغ هاي زيبا و حوريان بهشتي ميشود براي مردمي كه در سرزميني خشك بياباني و لم يزرع زندگي ميكنند و چشمه هاي آب اشاره ميشود براي سرزميني كه در آن آبي نيست و...و... ايا اين نشان دهنده عنصر مكان نيست!
در مورد عنصر زمان هم بارها بحث كرديم

در ضمن دوست عزيز اسلامي كه شما از آن نام ميبريد در حال حاضر پراكنده فرقه فرقه و منشعب شده و نميتوان گفت حق با همه هست و همه هم ميگويند حق با ماست ! پس در حقيقت اگر مومن واقعي مسلمان واقعي است پس هيچ مومني در حال حاضر وجود ندارد !

قديمي 10-04-2008, 05:40 PM   #310
jooya
عضــو

jooya's Avatar

کشـور:
پيش فرض

نقل قول:
پس اين حرف شما اين مفهوم رو ميرسونه كه زنان بايد صورت خود را نيز بپوشانند تا شناخته نشوند ! يعني حتي بحث رو داريد از موي سر نيز فراتر ميبريد و به پوشيده شدن چهره و صورت ميكشونيد ، چون آدما رو از روي صورتشون ميشناسند نه از موي سرشون!!!
بعد سوال دوم كه بارها پرسيدم اينه كه چرا در قرآن اومده زن طوري بپوشد كه شناخته نشود ؟
مگر اين نيست كه به خاطر نا امني موجود در جامعه آن روز عرب بوده كه در اوج راه زني در اطراف شهرها و بيابان ها بوده طوري كه در قرآن چندين آيه در مورد اون اومده.
دوست عزيز چرا قبول نميكني علت اصلي اون بحث اين بوده كه زنان پيامبر و يارانش شناخته نشوند تا مورد اذيت و تعرض دشمنانشون و راهزنان قرار نگيرند ؟

تو پرانتز: ببين برا اين كه دوباره جوابها رو گلچين نكني، حداقل 2 تا سوال شد تا اينجا

1 اون گونه كه شما ميگي، اين برداشتو ميكنم كه زن ميبايست صورت خودش رو هم بپوشه تا شناخته نشه . درسته؟ پس بحث فراتر از موي سر هم ميره !

2 پس قبول داري منظور از پوشش در قرآن اين بوده كه زنان پيامبر و مومنان شناخته نشوند؟ سوال اينجاست چرا شناخته نشوند؟ مگر جوابي جز اين است كه مورد تعرض راهزنان و دشمنان سياسي ايشون قرار نگيرند؟ پس اين دليل اصلي بوده و نشون ميده دليل اين نيست كه پوشش موي سر يا چهره باعث ايجاد هوس ميشه بلكه اون آيه به اين دليل اومده كه كلا نشه زنان پيامبر و ياران ايشون رو شناخت تا به بهونه كينه جويي يا انتقام و نه پوشش نامناسب! مورد هتك حرمت قرار بگيرند . آيا اين رو قبول داريد؟

منظور من واضح است ، تمامي انشقاقات و انشعابات و فرقه فرقه و شقه شقه شدن دين ناشي از همين برداشت هاي شخصي افراد بود و بس!
مثلا در يك آيه اومده بود " به حرفهاي بيهوده و لغو جاهلان گوش ندهيد " از اين آيه آنقدر اگر و مگر درست كردند و بحث رو طول و تفسير دادند كه در ابتدا گوش دادن به بسياري از موسيقي ها هم ابتذال شد و بعد پا رو فراتر گذاشتند و حتي ديدن سه تارو سنتور رو هم حرام كردند!!!!!!!!!!!!! همه اينها ناشي از اگر ها و مگر هاست !!!!

كاملا به بحث اجبار به حجاب ربط داره چون عده اي ميگويند جامعه ما اسلاميست و به همين خاطر غير مسلمين بايد رعايت حال اكثريت رو كرده و حجاب رو به زور بر سر كنند! در حالي كه قرآن فقط براي مسلمانان نيست و همين طور مومنان صرفا مسلمانان نيستند! و هيچ اجباري بر حجاب نيست !
در ضمن كدوم آيه اومده پيرو عيسي بودن خطاست؟؟؟؟؟

ش لاق و ك تك زدن زن و ق طع عضو دزد در متن صريح قرآن اومده و شما جزو دسته اي هستيد كه معتقدند آيات قرآن بي چون و چرا و بدون در نظر گرفتن دو عنصر بسيار مهم مكان و زمان ميبايست اجرا شوند!!! پس اين انگ نيست حقيقت است !

دوست عزيز ، صريح و واضح ميگم ، تنها راه منحرف نشدن پيروي از فطرت است ! نه پيروي خط به خط از دستورات و قوانين ! در دستورات مكان و زمان دو عنصر بسيار مهمند ! چرا وقتي نام از بهشت ميآيد اشاره به باغ هاي زيبا و حوريان بهشتي ميشود براي مردمي كه در سرزميني خشك بياباني و لم يزرع زندگي ميكنند و چشمه هاي آب اشاره ميشود براي سرزميني كه در آن آبي نيست و...و... ايا اين نشان دهنده عنصر مكان نيست!
در مورد عنصر زمان هم بارها بحث كرديم

در ضمن دوست عزيز اسلامي كه شما از آن نام ميبريد در حال حاضر پراكنده فرقه فرقه و منشعب شده و نميتوان گفت حق با همه هست و همه هم ميگويند حق با ماست ! پس در حقيقت اگر مومن واقعي مسلمان واقعي است پس هيچ مومني در حال حاضر وجود ندارد !

دوست عزیز این حرفهاش شما ناشی از این تفکر است که هر چیزی که اسلام بگوید درست است.
در آیه ای که مربوط به حجاب است و آمده است زنان طوری خود را بپوشانند تا شناخته نشوند شما می‌گویید که اگر اینگونه باشد باید صورتشان را بپوشانند و چون این امر ممکن نیست پس نمیتواند حرف اسلام باشد.
در صورتی که این طرز تفکر اشتباه است.
بنده کاری با خوب یا بد بودن این موضوع ندارم.
در قرآن آمده است که زنان باید طوری خود را بپوشند که شناخته نشوند. (که این آیه مربوط به حجاب است و در مورد حجاب آمده است). حال اگر این امر میسر نیست یعنی اینکه اسلام اشتباه گفته است. نه اینکه این سخن را طوری عوض کنیم که جلوه حقیقت بدهد.
قديمي 12-12-2008, 02:51 AM   #311
sara.derakhsh
رهگـذر

sara.derakhsh's Avatar

تاریخ ورود به گفتـارنمـا: Dec 2008
شمار نوشته ها: 7
سپاسگزاری : 0
از ایشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاری شده است.
کشـور:
Cool

سلام به دوستهای خوبم

یه زن خوب باید فقط مهربان باشه و بس من با نظر عسل جان بیشتر موافقم .

یه زن با این همه خصوصیات را باید تو آسمونها پیداکنی عزیزم.
قديمي 10-11-2009, 09:05 PM   #312
golesorkh
همسـایه

golesorkh's Avatar

تاریخ ورود به گفتـارنمـا: Sep 2009
محل سكونت: در یک رویا
شمار نوشته ها: 1,811
سپاسگزاری : 34
از ایشان 109 بار در 83 نوشته سپاسگزاری شده است.
کشـور:
وضعـیت:
پيش فرض

تنها غیرت زن روخودش باعث میشه رفتاروکردارش گونه ی مناسبی بگیره
زنم بر دیده تا دل گردد ازاد
بابا طاهر
golesorkh حضــور نـدارد   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-05-2010, 01:08 AM   #313
niyaz
دوست قـدیمـی

niyaz's Avatar

تاریخ ورود به گفتـارنمـا: May 2009
محل سكونت: توی چرخه ی گردون
شمار نوشته ها: 3,187
سپاسگزاری : 175
از ایشان 80 بار در 53 نوشته سپاسگزاری شده است.
کشـور:
ارسال پيغام Yahoo به niyaz
پيش فرض

به نظره من حجاب تاثیر زیادی نداره فقط ظاهر سازیه من فکر میکنم باطن و ذات یه زن یا دختر باید خوب باشه.

پس آرام باش تا اقیانوس باشی.

niyaz حضــور نـدارد   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-20-2010, 12:00 AM   #314
abtin
کاربر اخراج شده

تاریخ ورود به گفتـارنمـا: Jul 2009
محل سكونت: مگه من از تو میپرسم خونتون کجاست؟
شمار نوشته ها: 1,366
سپاسگزاری : 98
از ایشان 223 بار در 144 نوشته سپاسگزاری شده است.
کشـور:
وضعـیت:
ارسال پيغام ICQ به abtin ارسال پيغام AIM به abtin ارسال پيغام Yahoo به abtin
پيش فرض

حجاب خیلی خوبه
باید همه رعایت کنن.
البته من خودم اعتقادی به روسری ندارم و بنظرم نداشتنش هم تاثیر چندانی نداره.
مردی که بخواد با دیدنه موهای یه زن تحریک شه(ببخشید که رک میگم)همون سرشو بذاره بمیره بهتره.
اگه طرف هیز باشه دختره بیچاره زیره 500تا چادرم خودشو بپوشونه باز اون طرف تا سایزه دور کمر اون دخترم تشخیص میده.
ولی کلا داشتنش از نداشتنش بهتره.
abtin حضــور نـدارد   پاسخ با نقل قول
قديمي 03-09-2010, 06:49 PM   #315
mahmood
رهگـذر

تاریخ ورود به گفتـارنمـا: Feb 2010
شمار نوشته ها: 2
کشـور:
Hrt

shoma azizan bishtar dar mored zaher afrad bahs mikonid be nazare man zaher adamha dar darajat paeintar gharar darad adam bayad baten tarafe moghabel ra besanjad
mahmood حضــور نـدارد   پاسخ با نقل قول
قديمي 03-11-2010, 02:17 PM   #316
pooneh

شمار نوشته ها: n/a
پيش فرض

يك زن خوب! خوبي يك زن فقط به حجابش نيست. خيلي مسائل مهم تر از حجاب هم هست.... اما چون بحث در مورد حجابه، به نظر من حجاب درست مهمه. نه اينكه صرفاً چادر، مقنعه يا روسري باشه. حجابه درسته كه واسه يه زن امنيت مياره، وگرنه خيلي از اين حجابايي كه الان ميبينيم بيشتر تحريك كننده ست كه بودنش از نبودنش هزار برابر بدتره....
قديمي 05-10-2010, 03:00 PM   #317
SultanSahil
تازه وارد

SultanSahil's Avatar

تاریخ ورود به گفتـارنمـا: May 2010
محل سكونت: Kabul
شمار نوشته ها: 15
کشـور:
پيش فرض

زندگی زیباست جون صحنه ای امتحان برای همه ما است
حال مربوط به خودمان میشود چه جوابی بدست بیاریم
SultanSahil حضــور نـدارد   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-10-2010, 03:03 PM   #318
SultanSahil
تازه وارد

SultanSahil's Avatar

کشـور:
پيش فرض

زندگی مانند کتابی است که ناشر آن خود ما هستیم
همه ورق های آن سفید است و مربوط به خود مان میشود تا چی در آن بنویسیم
البته ورق های گذشته را نمی توان تغیر داد فقط میشود در ورق های آینده دزست شان کرد
قديمي 05-10-2010, 03:10 PM   #319
SultanSahil
تازه وارد

SultanSahil's Avatar

کشـور:
پيش فرض اگر چه تازه آمدم

پس میتوان گفت این همه را میتوان خود ما انتخاب کرد
کدام چیز بهتر است باید متوجه شد ورنه ما هر نظری ارایه کنیم بیکار است
یعنی یک زن خوب باید نه تنها حجاب بلکه تمامی نقاط زندگی را در نظر بگیرد
قديمي 07-15-2010, 02:55 PM   #320
saber
مهـمــان

saber's Avatar

تاریخ ورود به گفتـارنمـا: Jun 2010
محل سكونت: babol
شمار نوشته ها: 49
سپاسگزاری : 2
از ایشان 3 بار در 3 نوشته سپاسگزاری شده است.
کشـور:
ارسال پيغام ICQ به saber ارسال پيغام AIM به saber ارسال پيغام Yahoo به saber
پيش فرض

نقل قول:
نوشته شده بدستpooneh نمايش نوشته ها
يك زن خوب! خوبي يك زن فقط به حجابش نيست. خيلي مسائل مهم تر از حجاب هم هست.... اما چون بحث در مورد حجابه، به نظر من حجاب درست مهمه. نه اينكه صرفاً چادر، مقنعه يا روسري باشه. حجابه درسته كه واسه يه زن امنيت مياره، وگرنه خيلي از اين حجابايي كه الان ميبينيم بيشتر تحريك كننده ست كه بودنش از نبودنش هزار برابر بدتره....
من حرفت رو تا حدودی قبول دارم ولی اگه می گن چادر فاطمه رو سرت کن برای جلوگیری از از بین رفتن عفت زن .
زن کانون اصلی خانواده است بذار برات این طوری مثال بزنم تو فکر کن که یه باغ بزرگ پر از درخت گیلاس و گل رز و ... داری برای حفاظت از این همه زیبایی چیکار می کنی یه حصار میکشی دورش تازه 1 مترم بالاتر می زنی که کسی نره توش دزدی نکنه چادرم حکم همون حصار و داره.
خدا به شما زنا یه زیبایی داده و فقط از شما می خوا که ازش مراقبط کنین همین .

كاربران در حال ديدن موضوع: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمي توانيد موضوع جديد ایجاد كنيد.
شما نمي توانيد به موضوعات پاسخ دهيد.
شما نمي توانيد فايل پيوست كنيد.
شما نمي توانيد نوشته های خود را ويرايش كنيد.

vB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
مراجعه سریع

ساعت جاري 12:18 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.