![]() |
|
|
#41 |
|
مدير انجمن زبان
![]() |
Unchained Melody By Righteous brothers Oh, my love, my darling, I’ve hungered for your touch a long, lonely time, Time goes by so slowly and time can do so much. Are you still mine? I need your love, I need your love, God speed your love to me. Lonely rivers flow to the sea, to the sea To the open arms of the sea Lonely rivers sigh, wait for me, wait for me I’ll be coming home, wait for me! Are you still mine? I need your love, I need your love, God speed your love to me نغمه ي آزاد برادران رایتس اي عشق من ، عزيزم من تشنه ي لمس کردنت در تنهايي هستم زمان خيلي آرام مي گذرد و زمان خيلي کارها را مي تواند انجام دهد آيا هنوز مال من هستي ؟ من به عشقت نياز دارم ، من به عشقت نياز دارم ، خدا عشقت را در دلم قوی کند رودخانه های تنها به دریا می ریزند ، به دریا به آغوش باز دریا رودخانه های تنها آه می کشند ، منتظرم بمان ، منتظرم بمان من به خانه خواهم آمد ، منتظرم بمان آیا هنوز مال من هستی ؟ من به عشقت نياز دارم ، من به عشقت نياز دارم ، خدا عشقت را در دلم قوی کند ويرايش توسط Saeid : 12-05-2009 در ساعت 04:24 PM. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
مدير انجمن شايعه و اعتراف
![]() |
Be With You Enrique 1999 Monday night I feel so low Count the hours they go so slow I know the sound of your voice Can save my soul City lights, streets of gold Look out my window to the world below Moves so fast and it feels so cold And I"m all alone Don"t let me die I"m losing my mind Baby just give me a sign And now that you"re gone I just wanna be with you and I can"t go on I wanna be with you Wanna be with you I can"t sleep and I"m up all night through these tears I try to smile I know the touch of your hand Can save my life Don"t let me down Come to me now I got to be with you some how دوشنبه شب خيلي احساس نا اميدي ميکنم ساعت ها را که به آرامي ميگذرند مي شمارم و ميدانم که آهنگ صداي تو ميتواند روحم را نجات بخشد چراغ هاي شهر ،خيابان هايي از طلا از پنجره به دنياي زير پايم نگاه مي کنم که چگونه خيلي سريع ميگذرد و خيلي سرداست و من کاملا تنها هستم نگذار بميرم دارم ديوانه ميشوم عزيزم فقط يک نشانه به من بده و اينک که تو رفته اي فقط ميخواهم با تو باشم و نميتوانم ادامه دهم ميخواهم باتو باشم ميخواهم باتو باشم نمي توانم بخوابم و تمام شب بيدارم از ميان اين گريه ها ميکوشم لبخند بزنم ميدانم که لمس دست تو ميتواند زندگيم را نجات دهد مرا نا اميد نکن اکنون نزد من بيا هر جور هست به تو خواهم رسيد...
Dance me to the end of love GAME OVER ![]() ويرايش توسط TAYNAS : 12-08-2009 در ساعت 11:52 AM. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
![]() |
Modern Talking - No Face No Name No Number Love is like the ocean, burning in devotion When you go, go, go, oh no Feel my heart is burning, when the night is turning I will go, go, go, oh no Baby I will love you Every night and day Baby I will kiss you But I have to say No face, no name, no number Your love is like a thunder I'm dancing on a fire, burning in my heart No face, no name, no number Oh girl I'm not a hunter Your love is like desire, burning in my soul No face, no name, no number Oh love is like a thunder Oh love is like the heaven, it's so hard to find No face, no name, no number Girl I'm not a hunter Your love is like a river, flowing in my mind Feel your dreams are flying, dreams are never dieing I don't go, go, go, oh no You're eyes tells a story, baby oh don't worry When you go, go, go, oh no Baby cause I love you Forever and a day Baby I will kiss you but I have to say عشق مثل اقيانوسيه كه در پر از مهرورزيه وقتي كه تو ميري ميري ميري...او نه احساس ميكنم قلبم داره آتيش ميگيره وقتي شبميرسه من خواهم رفت رفت رفت...او ...نه عزيزم روز و شب تو رو دوست خواهمداشت عزيزم تو رو خواهم بوسيد ولي مجبورم بگم نه چهره اي نه اسمي و نه شماره اي عشق تو مثل يه تندره من دارم رو آتيشي كه در قلبمه ميرقصم نه چهره اي نه اسمي و نه شماره اي دختر من شكارچي نيستم عشق تو مثل آرزوييه كه در وجودم ميسوزه نه چهره اي نه اسمي و نه شماره اي او عشق مثل يه تندره...عشق مثل آسمونه و پيدا كردنش خيلي سخته نه چهره اي نه اسمي و نه شماره اي دختر من شكارچي نيستم عشق تو مثل رودخونه اي ميمونه كه در ذهنم جريان داره احساس ميكنم رويا هات دارن پرواز ميكنن روياها هيچوقت نمي ميرن من نميرم نميرم نميرم...او نه چشم هاي تو يه قصه ميگن...او عزيزم ناراحت نباش وقتي تو ميري ميري ميري..او نه عزيزم چون دوست دارم...براي هميشه و يك روز عزيزم من تو روخواهم بوسيد ولي بايد بگم...
|
| کاربر روبرو از TAYNAS به خاطر این نوشته سودمند سپاسگزاری نموده است: |
Saeid (01-14-2010)
|
|
|
#44 |
|
مدير انجمن گفتمان آزاد
![]() |
I know you won't come back Everything that was .Time has left is behind I know that you won't return What happened between us Will never be repeate Even when a thousand years pass It won't be enough to fade you away and to forget. And now I'm here Trying to turn valleys into cities Mixing the sky with the sea. I know I let you escape, I know I lost you Nothing can be the same; A millennium could be enough for you to forgive I'm here, loving you Suffocating, in photographs and scrapbooks, In objects and mementos Can't comprehend I am driving myself mad Changing a foot for My own face The letters I wrote, I never sent It's all the matter of time and faith A millennium with another thousand years Are enough to love If you still think something of me You know I'm still waiting for you می دانم که دیگر باز نخواهی گشت هر چه که بود دیگه گذشته و زمان اونو پشت سر گذاشته می دانم که دیگر باز نخواهی گشت اون چیزی که بین ما اتفاق افتاد دیگه هرگز تکرار نخواهد شد حتی اگه هزار سال هم بگذره , کافی نیست واسه فراموش کردنت و خاطراتت رو از ذهنم محو کردن و اکنون من اینجا هستم تلاش می کنم که دره ها را به شهرها بدل کنم آسمان و دریاها را در هم بیامیزم می دونم که من اجازه دادم و باعث شدم که از من بگریزی می دونم که تو رو از دست دادم هیچ چیز دوباره مث قبل نمی شه هزار سال میتونه کافی باشه که منو ببخشی من اینجا هستم، عاشق تو از نفس افتاده زیر باری از عکس ها و آلبوم ها وسایل و خاطرات لحظات با تو بودن نمی تونم درک کنم دارم دیوانه می شم و دست و پامو گم کرده ام نامه هایی که نوشتم هرگز نفرستادم مهم ، گذشت زمان است و وفاداری من به تو و این که هزار هزار سال کافی است برای عشق ورزیدن اگر هنوز درباره من فکر می کنی مطمئنا می دانی که هنوز منتظر تو هستم
|
|
|
#45 |
|
![]() |
Jenifer Lopez Can't believe How can you just say that you love me yet to leave you alone You said these walls were here to protect us, but it's still not a home All these questions that are burning inside with answers I'll never know 'Cause you're the only one who knows how you feel, but you're not letting me know What is it, love Can I help you I see where this has gone and what it's coming to I look to you Enough I can't believe this is me Where I can touch and not feel you I feel I'm lost in a dream Between what is and what seems Having to face not to need you You know you owe it to me How can you think we don't need you I'm tired of running away from my fear and the day That our life has no meaning Without a word or a reason Like a coward, you're leaving Sitting here inside an empty room that was filled with us Only boxes to define what was left of what we used to call love It's sad that after all of this time, you have nothing to say Ooh, and the only thing that you could've done, you choose to walk away I'm thankful, love I don't hate you 'Cause I'd rather live and know than what you put me through I needed you Somehow I can't believe this is me Where I can touch and not feel you I feel I'm lost in a dream Between what is and what seems Having to face not to need you How could you do this to me How could you think we don't need you I'm tired of running away from the fear and the day That our life has no meaning Without a word or a reason Like a coward, you're leaving I can't believe this is me I wasn't wont to believe you I feel I'm lost in a dream Between what is and what seems Having to face not to need you How could you do this to me How could you think we don't need you I'm tired of running away from my fear of the day That our life has no meaning Without a word or a reason Like a coward, you're leaving جنیفر لوپز باورم نمیشه چطور هنوز میتونی بگی دوستم داری تا تو رو به حال خودت بذارم تو گفتی این دیوارها برای محافظت از ما اینجا بودن اما اینجا هنوز یه خونه نیست تمام این سوالها که در درونم میسوزند جوابهایی دارن که من هرگز نمیدونم چون تو تنها کسی هستی که میدونی احساست چیه اما تو نمیذاری که من ازش چیزی بدونم این چیه؟عشق؟ میتونم کمکت کنم؟ می بینم که به کجا کشیده و چه چیزی بهش می رسه به تو نگاه میکنم کافیه باورم نمی شه که این منم جایی که میتونم لمست کنم و حست نکنم حس میکنم در یک رویا گم شده ام میان چیزی که هست و چیزی که به نظر می رسه باشه جرات دارم که بهت نیاز نداشته باشم؟ تو میدونی که اینو به من بدهکاری چطور میتونی فکر کنی ما بهت احتیاج نداریم از فرار از ترس و اون روزی که زندگیمون هیچ معنایی نداره خسته ام بدون هیچ حرف یا دلیلی مثل یک بزدل نامرد ترکم میکنی اینجا نشستم توی این اتاق خالی که با من و تو پر می شد فقط جعبه ها نشون می دن چه چیزایی باقی مونده چیزی که عادت داشتیم عشق صداش کنیم غم انگیزه... بعد از این همه وقت تو چیزی برای گفتن نداری اووه و تنها چیزی که نمیتونستی انجام بدی این بود که بی خیال بشی من سپاسگزارم،عشق من ازت متنفر نیستم چون ترجیح میدم زندگی کنم و بدونم که تو منو در چه موقعیتی گذاشتی یه جورایی بهت نیاز دارم باورم نمی شه که این منم جایی ام که میتونم لمست کنم و حست نکنم حس میکنم در یک رویا گم شده ام میان چیزی که هست و چیزی که به نظر می رسه باشه جرات دارم که بهت نیاز نداشته باشم تو میدونی که اینو به من بدهکاری چطور میتونی فکر کنی ما بهت احتیاج نداریم از فرار از ترس و اون روزی که زندگیمون هیچ معنایی نداره خسته ام بدون هیچ حرف یا دلیلی مثل یک نامرد ترکم میکنی باورم نمی شه این منم عادت نداشتم باورت داشته باشم حس میکنم توی یه رویا گم شدم بین چیزی که هست و چیزی که به نظر می رسه جرات دارم که بهت نیاز نداشته باشم؟ تو میدونی که اینو به من بدهکاری چطور میتونی فکر کنی ما بهت احتیاج نداریم از فرار از ترس و اون روزی که زندگیمون هیچ معنایی نداره خسته ام بدون هیچ حرف یا دلیلی مثل یک نامرد ترکم میکنی...
|
| 2 کاربر روبرو از TAYNAS به خاطر این نوشته سودمند سپاسگزاری نموده اند: |
BlUe HeArT (01-14-2010),
Saeid (01-14-2010)
|
|
|
#46 |
|
مدير انجمن زبان
![]() |
Here With Me By Dido I didn’t hear you leave I wonder how am I still here I don’t want to move a thing It might change my memory Oh I am what I am I’ll do what I want But I can’t hide I won’t go I won’t sleep I can’t breathe Until you’re resting here with me I won’t leave I can’t hide I cannot be Until your resting here with me I don’t want to call my friends They might wake me from this dream And I can’t leave this bed Risk forgetting all that’s been Oh I am what I am I’ll do what I want But I can’t hide I won’t go I won’t sleep I can’t breathe Until you’re resting here with me I won’t leave I can’t hide I cannot be Until your resting here with me اینجا پیش من خواننده : دیدو از رفتنت چیزی نشنیدم متحیرم که چطور ، هنوز همینجا مانده ام نمیخواهم ذره ای تکان بخورم چون ممکن است خاطراتم را به هم بریزد آه ، من همینم که هستم هر کاری که بخواهم می کنم اما نمی توانم پنهان شوم نمی توانم بروم نمی توانم بخوابم نمی توانم نفس بکشم تا وقتی که تو اینجا پیش من آرمیدی نمی توانم اینجا را ترک کنم نمی توانم پنهان شوم نمی توانم وجود داشته باشم تا وقتی که تو اینجا پیش من آرمیدی نمی خواهم دوستانم را صدا کنم آنها ممکن است مرا از این خواب بیدار کنند و من نمی توانم این تخت خواب را ترک کنم چون ریسک فراموش کردن همه چیزها را دارد آه ، من همینم که هستم هر کاری که بخواهم می کنم اما نمی توانم پنهان شوم نمی توانم بروم نمی توانم بخوابم نمی توانم نفس بکشم تا وقتی که تو اینجا پیش من آرمیدی نمی توانم اینجا را ترک کنم نمی توانم پنهان شوم نمی توانم وجود داشته باشم تا وقتی که تو اینجا پیش من آرمیدی ويرايش توسط Saeid : 01-14-2010 در ساعت 08:10 PM. |
|
|
|
| 2 کاربر روبرو از Saeid به خاطر این نوشته سودمند سپاسگزاری نموده اند: |
BlUe HeArT (01-14-2010),
TAYNAS (01-15-2010)
|
|
|
#47 |
|
![]() |
Celine Dion-The Prayer I pray you’ll be our eyes, دعا می کنم چشمان ما باشی and watch us where we go و ببینی که کجا میریم And help us to be wise, و کمکمون کنی تا عاقل باشیم in times when we don’t know در لحظه هایی که نمیدونیم چی درسته و چی غلط Let this be our prayer, بذار این دعای ما باشه when we lose our way وقتی راهمون رو گم می کنیم Lead us to a place, ما رو به مکانی راه نمایی کن guide us with your grace ما رو با لطف و مرحمت خودت راهنمایی کن To a place where we’ll be safe. به مکانی که توش ایمن باشیم La luce che tu dai I pray we’ll find your light دعا می کنیم که نورت رو ببینیم Nel cuore resterà And hold it in our hearts و اون رو در قلبمون حفظ کنیم A ricordarci che When stars go out each night و وقتی هر شب ستاره ها در میان L’eterna stella sei Nella mia preghiera Let this be our prayer بذار این دعای ما باشه Quanta fede c’è When shadows fill our day وقتی سایه ها روزهای مارو پر می کنن Lead us to a place مارو به مکانی رهنمایی کن Guide us with your grace ما رو با لطف و مرحمت خودت راهنمایی کن Give us faith so we’ll be safe به مکانی که توش ایمن باشیم Sognamo un mondo senza più violenza Un mondo di giustizia e di speranza Ognuno dia la mano al suo vicino Simbolo di pace e di fraternità La forza che ci dai We ask that life be kind آرزو می کنیم که زندگی با ما مهربون باشه È il desiderio che And watch us from above و از اون بالا ها مراقب ما باش Ognuno trovi amore We hope each soul will find Intorno e dentro a sè Another soul to love و آرزو می کنیم که هر روحی، روح دیگه ای رو برای عاشق شدن پیدا کنه Let this be our prayer بذار این دعای ما باشه Let this be our prayer بذار این دعای ما باشه Just like every child درست مثل هر بچه ای Just like every child درست مثل هر بچه ای Need to find a place, که نیاز داره مکانی رو پیدا کنه guide us with your grace ما رو با لطف و مرحمت خودت راهنمایی کن Give us faith so we’ll be safe به مکانی که توش ایمن باشیم E la fede che Hai acceso in noi Sento che ci salverà
|
Saeid (02-16-2010)
|
|
|
#48 |
|
![]() |
In all my dream
flower if you could hear sound of nightingale you know that is flow my heart در همه روئیایم یک گل را میبینم اگر تو صدای یک بلبل را میشنوی بدان که از قلب من جاری شده است.
|
Saeid (02-16-2010)
|
|
|
#49 |
|
مدير انجمن زبان
![]() |
I Want to Know What Love Is By Foreigner I gotta take a little time A little time to think things over I better read between the lines In case I need it when I’m older Now this mountain I must climb Feels like a world upon my shoulders I through the clouds I see love shine It keeps me warm as life grows colder In my life there’s been heartache and pain I don’t know if I can face it again Can’t stop now, I’ve traveled so far To change this lonely life I wanna know what love is I want you to show me I wanna feel what love is I know you can show me I’m gonna take a little time A little time to look around me I’ve got nowhere left to hide It looks like love has finally found me In my life there’s been heartache and pain I don’t know if I can face it again I can’t stop now, I’ve traveled so far To change this lonely life I wanna know what love is I want you to show me I wanna feel what love is I know you can show me I wanna know what love is I want you to show me And I wanna feel, I want to feel what love is And I know, I know you can show me Let’s talk about love I wanna know what love is, the love that you feel inside I want you to show me, and I’m feeling so much love I wanna feel what love is, no, you just cannot hide I know you can show me می خواهم بدانم عشق چیست فارینر (غریبه) کمی وقت می خواهم کمی وقت برای فکر کردن به اطرافم بهتر است دقت بیشتری کنم چون وقتی مسن تر شوم به آن نیاز دارم و حالا این کوهی که باید بگذرانم مثل تمام جهان روی دوشم سنگینی می کند از گذر ابرها برق عشق را می بینم که من را گرم نگه می دارد ، با اینکه هوا سردتر می شود زندگی من پر از اندوه و درد بوده نمی دانم اگر دوباره بتوانم با آن روبرو شوم نمی توانم صبر کنم ، دیگر خیلی دور شده ام تا بتوانم این تنهایی زندگی کردن را تغییر دهم می خواهم بدانم عشق چیست می خواهم که تو نشانم بدهی می خواهم عشق را حس کنم می دانم که تو می توانی به من نشان بدهی کمی وقت می خواهم کمی وقت برای دقت کردن به اطرافم دیگر جایی برای پنهان شدن ندارم به نظر می آید که عشق بالاخره مرا پیدا خواهد کرد زندگی من پر از اندوه و درد بوده نمی دانم اگر دوباره بتوانم با آن روبرو شوم نمی توانم صبر کنم ، دیگر خیلی دور شده ام تا بتوانم این تنهایی زندگی کردن را تغییر دهم می خواهم بدانم عشق چیست می خواهم که تو نشانم بدهی می خواهم عشق را حس کنم می دانم که تو می توانی به من نشان بدهی می خواهم بدانم عشق چیست می خواهم که تو نشانم بدهی و می خواهم حس کنم ، می خواهم عشق را حس کنم و می دانم ، می دانم که تو می توانی به من نشان بدهی بیا درباره عشق صحبت کنیم می خواهم بدانم عشق چیست ، عشقی که تو در درون حس می کنی می خواهم که تو نشانم بدهی ، و من عشق بسیاری حس می کنم می خواهم عشق را حس کنم ، نه تو نمی توانی پنهان بشوی می دانم که تو می توانی به من نشان بدهی ويرايش توسط Saeid : 02-16-2010 در ساعت 07:19 PM. |
|
|
|
|
|
#50 |
|
مدير انجمن گفتمان آزاد
![]() |
Enrique Iglesias - Hero
Would you run and never look back Would you cry if you saw me crying Would you save my soul tonight Would you tremble if I touched your lips Would you laugh oh please tell me these Now would you die for the one you love Hold me in your arms tonight I can be you hero baby I can kiss away the pain I will stand by you forever You can take my breath away Would you swear that you'll always be mine Would you lie would you run and hide Am I in too deep Have I lost my mind I don't care you're here tonight I just want to hold you Am I in too deep Have I lost my mind Well I don't care you're here tonight You can take my breath my breath away I can be your hero اگر از تو بخواهم با من برقصی میرقصی؟ میروی و دیگر پشت سرت را هم نگاه نمیکنی؟ اگر مرا در حال گریه کردن ببینی گریه میکنی؟ آیا امشب وجود مرا نجات خواهی داد؟ اگر لب هایت را لمس کنم میلرزی؟ قهقهه میزنی؟...او لطفا اینها را به من بگو حالا برای کسی که عاشقش هستی میمیری؟ مرا امشب در بازوان خود میگیری؟ من میتوانم قهرمان تو باشم عزیزم و درد را ببوسم و کنار بگذارم من برای همیشه در کنارت خواهم بود تو میتوانی نفسم را بند بیاوری قسم میخوری که برای همیشه متعلق به من باشی؟ دروغ خواهی گفت؟فرار خواهی کرد و پنهان خواهی شد خیلی در عمق هستم؟ عقلم را از دست داده ام؟ برای من مهم نیست...تو امشب اینجا هستی فقط میخواهم در آغوشت بگیرم
!I don't know who you are, but I'M WITH YOU پس دیار عاشقان جاودان کجاست؟! ويرايش توسط BlUe HeArT : 03-09-2010 در ساعت 01:04 PM. |
|
|
|
| کاربر روبرو از BlUe HeArT به خاطر این نوشته سودمند سپاسگزاری نموده است: |
Saeid (03-31-2010)
|
|
|
#51 |
|
مدير انجمن زبان
![]() |
She's All I Ever Had By Ricky Martin Here I am. Broken wings, quiet thoughts, unspoken dreams Here I am. Alone again and I need her now to hold my hand She's all, she's all I ever had She's the air I breathe She's all, she's all I ever had It's the way she makes me feel It's the only thing that's real It's the way she understands She's my lover, she's my friend And when I look into her eyes it's the way I feel inside Like the man I want to be She's all I ever need So much time, soo much pain (but) there's one thing that still remains (It's the) The way she cared the love we shared And through it all she's always been there او همه چیزیست که تابحال داشته ام ریکی مارتین من اینجا هستم ، با بال های شکسته ، با افکار آرام ، با رویاهای نگفته من اینجا هستم ، دوباره تنها و محتاج به اینکه او دستهایم را بگیرد او همه چیزیست ، او همه چیزیست که تابحال داشته ام او هواییست که نفس می کشم او همه چیزیست ، او همه چیزیست که تابحال داشته ام اینطور این حس را به من می دهد این تنها چیزیست که واقعی است اینطور می فهمد که او عاشق من است ، او دوست من است و زمانی که در چشمانش می نگرم ، اینگونه درونش را حس می کنم می خواهم مثل مرد باشم او تمام نیازیست که داشته ام زمان زیادیست ، درد زیادیست ، اما یک چیزیست که هنوز باقی مانده اهمیتی که به عشق مشترکمان می داد و همین طور ، او همیشه آنجا بود ويرايش توسط Saeid : 05-20-2010 در ساعت 08:45 PM. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
![]() |
Tainted Love Marilyn Manson مرلین منسون عشق کثیف Sometimes I feel I've got to Run away I've got to Get away From the pain that you drive in the heart of me The love we share Seems to go nowhere I've lost my lights I toss and turn I can't sleep at night گاهی حس می کنم باید از این درد و رنجی که به قلبم وارد می کنی فرار کنم عشقی که بین ماست راه به هیچ جایی ندارد من بصیرتم (دیدم )رو از دست دادم در تب و تابم شب ها به خواب نمی رم Once I ran to you (I ran) Now I'll run from you This tainted love you've given I give you all a boy could give you Take my tears and that's not nearly all Tainted love Tainted love ,یه موقعی اومدم به سمت تو .ولی حالا باید ازت فرار کنم عشق کثیفی که به من دادی باعث شد تا هر کاری که یه پسر می تونه بکنه برات انجام بدم اشکمو در آوردی و تازه این اول ماجراست (یا تازه این همه ی ماجرا نیست) عشق کثیف عشق کثیف Now I know I've got to Run away I've got to Get away You don't really want any more from me To make things right You need someone to hold you tight You think love is to pray But I'm sorry I don't pray that way میدونم باید فرار کنم باید دور بشم تو واقعا چیز بیشتری از من نمیخای برای اینک همه چی ر وبه راه باشه (سر و سامون دادن به کارهات) به کسی نیاز داری تا تو رو محکم در آغوش بگیره فکر می کنی عشق یعنی دعا(؟) ولی منو ببخش چون من اینجوری دعا نمی کنم Once I ran to you (I ran) Now I'll run from you This tainted love you've given I give you all a boy could give you Take my tears and that's not nearly all Tainted love Tainted love Don't touch me please I cannot stand the way you tease I love you though you hurt me so Now I'm going to pack my things and go Touch me baby, tainted love Touch me baby, tainted love Touch me baby, tainted love *Touch me baby, tainted love* لطفا منو لمس نکن عزیزم(به من دست نزن عزیزم) نمیتونم آزار رو تحمل کنم چون دوستت دارم میتونی اینطوری به من صدمه بزنی بای دهمه چیزامو بردارم و برم لمسم کن عزیزم.عشق کثیف
|
Saeid (06-03-2010)
|
|
|
#53 |
|
مدير انجمن زبان
![]() |
I'm Glad Jennifer Lopez Baby when I think about The day that we first met Wasn’t looking for what I found, But I found you, And I’m bound to, Find happiness in being around you, Im glad when I’m making love to you, Im glad for the way you make me feel, I love it cause you seem to blow my mind..every-time, Im glad when we walk you hold my hand, Im glad that ya know how to be a man, Im glad that you came into my life, Im soo glad, I dig the way that you get down (you get down for ’bout), And you still know how to hold me (and you still know how to hold me), A perfect blend, masculine (I think I know now) I think I’m in love, damn finally, Im glad when I’m making love to you, Im glad for the way you make me feel, I love it cause you seem to blow my mind..every-time, Im glad when we walk you hold my hand, Im glad that ya know how to be a man, Im glad that you came into my life, Im soo glad, Im glad, That you, Turned out, To be, That certain someone special who makes this life worth living, Im glad, Your here, Just loving me... So say that you won’t leave, Cause since the day you came I’ve been glad, Im glad when I’m making love to you, Im glad for the way you make me feel, I love it cause you seem to blow my mind..everytime, Im glad when we walk you hold my hand, Im glad that ya know how to be a man, Im glad that you came into my life, Im soo glad, من خوشحالم جنیفر لوپز عزیزم وقتی من در مورد روزی که برای اولین بار ملاقات کردیم ، فکر می کنم (می فهمم که)به دنبال چیزی که پیدا کردم نمی گشتم اما من تو را پیدا کردم و من به تو وابسته شدم شادی را با در کنار تو بودن پیدا می کنم من خوشحالم وقتی که با تو عشق بازی می کنم من خوشحالم که به من این حس خوش را می دهی من عاشق این کار هستم ، چون انگار ذهنم را منفجر می کند...همیشه من خوشحالم که هنگام راه رفتن دستم را می گیری من خوشحالم که تو میدانی چگونه مرد باشی من خوشحالم که به زندگی من آمدی من خیلی خوشحالم جلوی راه تو چاله میکنم تا زمین بخوری و تو هنوز می دانی که چطور من را نگه داری یک ترکیب مردانه کامل(فکر می کنم تو را می شناسم) فکر می کنم که عاشق شده ام ، بالاخره ، لعنتی من خوشحالم وقتی که با تو عشق بازی می کنم من خوشحالم که به من این حس خوش را می دهی من عاشق این کار هستم ، چون انگار ذهنم را منفجر می کند...همیشه من خوشحالم که هنگام راه رفتن دستم را می گیری من خوشحالم که تو میدانی چگونه مرد باشی من خوشحالم که به زندگی من آمدی من خیلی خوشحالم من خوشحالم که تو پیدا شدی بعنوان شخص خاص و مطمئنی که به این زندگی ، ارزش زندگی کردن داد من خوشحالم (که) تو اینجا هستی (و) فقط عاشق من هستی پس بگو که ترکم نمی کنی چون از روزی که آمدی من خوشحالم من خوشحالم وقتی که با تو عشق بازی می کنم من خوشحالم که به من این حس خوش را می دهی من عاشق این کار هستم ، چون انگار ذهنم را منفجر می کند...همیشه من خوشحالم که هنگام راه رفتن دستم را می گیری من خوشحالم که تو میدانی چگونه مرد باشی من خوشحالم که به زندگی من آمدی من خیلی خوشحالم ويرايش توسط Saeid : 06-03-2010 در ساعت 09:21 PM. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
![]() |
waiting for tonight Jenifer Lopez در انتظار امشب Like a movie scene In the sweetest dreams Have pictured us together Now to feel your lips On my fingertips مثل صحنه ی یک فیلم سینمایی در شیرین ترین رویاها من و تو به تصویر کشیده شدیم حالا لمس لب های تو با انگشتهام I have to say is even better Then I ever thought it could possibly be It's perfect, it's passion, it's setting me free From all of my sadness The tears that I've cried I have spent all of my life باید بگم که خیلی بهتر از اون چیزی هست که فکر می کردم عالیه ،اشتیاقه شدیده ،من رو از همه ی غم هام رها می کنه اشک هایی که تمامی عمر ریختم CHORUS: Waiting for tonight, oh When you would be here in my arms Waiting for tonight, oh I've dreamed of this love for so long Waiting for tonight در انتظار امشب تو در آغوش من در انتظار امشب بودم من خیلی زیاد با این عشق خبال بافی کردم در انتظار امشب Tender words you say Take my breath away Love me now, leave me never Found a sacred place Lost in your embrace I want to stay in this forever I think of the days when the sun used to set On my empty heart, all alone in my bed Tossing and turning Emotions were strong I knew I had to hold on حرفهای شیرینی که میزنی نفسم رو بند می یاره دوستم داشته باش،و هیچوقت ترکم نکن جای مقدسی پیدا شده تا در آغوش تو گم شم میخوام تا ابد همینجا بمونم به روزهایی فکر میکنم که خورشید به قلب خالی من در رختخواب می تابید در تب و تاب با احساس های قوی می دانستم باید طاقت بیارورم
|
Saeid (06-07-2010)
|
|
|
#55 |
|
مدير انجمن گفتمان آزاد
![]() |
I've never gone with the wind
من هرگز با باد حرکت نکرده بودم Just let it flow فقط به اون اجازه جاری بودن بده Let it take me where it wants to go به اون اجازه بده من رو به جایی که میخواد بره ببره Till you opened the door تا تو در رو باز کنی And there's so much more و کارهای بیشتری وجود داره I'd never seen it before من قبل از این اون رو ندیده بودم I was trying to fly but I couldn't find wings من تلاش می کردم که پرواز کنم اما نمی تونستم بالی پیدا کنم But you came along and changed everything اما تو آمدی و همه چیز رو تغییر دادی You lift my feet off the ground تو از روی زمین پاهای منو بالا میبری You spin me around منو اطرافت میچرخونی You make me crazier crazier تو منو دیوونه تر میکنی دیوونه تر Feels like I'm falling and I احساسی شبیه افتادن دارم و من I'm lost in your eyes من در چشمان تو گم میشوم You make me Crazier Crazier Crazier تو منو دیوونه تر میکنی دیوونه تر I watched from a distance as you من مثل تو از فاصله زیادی تماشا میکردم Made life your own زندگیت رو خودت ساختی Every sky was your own kind of blue هر آسمان که مال تو بود آبی بود And I wanted to know how that would feel و من میخواستم بدونم اون چطور احساس میشه And you made it so real و تو اونو خیلی واقعی جلوه دادی You showed me something that I couldn't see تو به من چیزی رو نشون دادی که من نمی تونستم ببینم You opened my eyes and you made me believe تو چشمان من رو باز کردی و من رو وادار کردی باور کنم Baby you showed me what living is for عزیزم تو به من نشون دادی زندگی باری چیه I don't wanna hide anymore من نمی خوام بیشتر از این مخفی بشم ...
|
![]() |
| كاربران در حال ديدن موضوع: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|